Home - DGA Company - entreprise générale et rénovation
16413
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16413,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

FAMILIEBEDRIJF VAN BRUSSEL

tool-2820950_1920

DGA Company is een constructiebedrijf gespecialiseerd in nieuwbouw en in totaal de renovatie. Ten noorden van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest zijn we actief in heel België, Frankrijk en Luxemburg.

De heer Güler, die in 2014 als onafhankelijk werd gelanceerd, heeft het bedrijf op het hele Belgische grondgebied ontwikkeld, maar ook internationaal.

Wij zijn een familiebedrijf. Voor de goede orde, onze naam komt van de naam van de twee kinderen van het gezin, Dilan en Alperen, en de naam van de oprichter, de heer Güler.

Gevestigd in Brussel sinds 2014, eerst en vooral als onafhankelijk, heeft Güler zijn bedrijf in heel België (bouwterreinen in Brussel, Ittre, Oostende, enz.) Maar ook op internationaal niveau, met projecten in Frankrijk en Luxemburg, ontwikkeld.

Het team bestaat uit de heer Alper Güler, de baas, aanwezig op alle sites, bijgestaan ​​door Daniel Petre, zijn kwaliteitsmanager en garant voor de kwaliteit van het werk en het resultaat van de site. Ze worden ondersteund door een team van geschoolde werknemers, op hun specifieke vakgebied.

Onze familiestructuur stelt ons in staat om met onze klanten een echte vertrouwensrelatie te onderhouden en om alle missies volgens de regels van de kunst uit te voeren.

ONZE DIENSTEN

DGA is uw specialist voor alle bouw- en renovatiewerkzaamheden.

Het vertrouwen en de tevredenheid van onze klanten is onze prioriteit. We maken er een erezaak van om elk van uw projecten speciale aandacht en zorg te geven om u een baan op maat en een onberispelijke service te bieden.

blueprints-894779_1920

CONSTRUCTIE

Wil je een huis of villa aan je deur bouwen? Verander je interieur om het functioneler te maken? Een uitbreiding realiseren of uw huis, appartement, kantoor of rapport opbouwen?

We zullen alle instructies van de architect, zoals beschreven in zijn specificaties, letterlijk opvolgen.

Om meer te weten
stair-1743963_1920

VERBOUWINGEN

Wilt u uw huis of woning renoveren en uw huidige faciliteiten en apparatuur updaten? Wilt u uw ruimte opnieuw ontwerpen naar uw smaak en er beter van genieten?  

Wij zullen u helpen en adviseren met betrekking tot uw budget en uw wensen om uw dromen te verwezenlijken.

Om meer te weten
renovate-1186333_1920

AFWERKINGEN

Wij realiseren alle nodige afwerkingen om uw huis bewoonbaar te maken en uw gebouw operationeel te maken: waterdichting, thermische en akoestische isolatie, vloeren, verwarming en sanitaire installatie, elektriciteit, pleisterwerk en pleisterwerk, schilderen, etc.  

We zorgen er ook voor dat nieuwe installaties voldoen aan de geldende normen.

Om meer te weten

ONZE PROJECTEN

Onze vele prestaties getuigen van onze investering en onze ervaring.

CONTACTEER ONS